PingProperties verwelkomt Jaya’s in Carnisse Veste

13-06-2022

   |   

Share
Article image

Credit: pingproperties.com PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jaya’s voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Zij huurt per 1 mei 65 m² v.v.o op de eerste etage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 45, waar voorheen Limburgia was gevestigd. De winkel is strategisch gelegen, nabij de roltrappen aan de zijde van het Havenhoofd. De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.

Bekijk onze locaties
De nieuwe hotspot van Barendrecht

Jaya’s wordt de nieuwe horeca hotspot in Carnisse Veste met prijswinnend ijs van Robin Alting van De IJssalon, écht goede koffie, gezonde taartjes, acai bowls en heerlijk belegde broodjes.

Onze Locatie

Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.